Om oss

Blue Institute grundades 2007 med syftet att främja forskning och kunskapsutveckling inom marknad, företagande och organisation. Vi verkar för en ökad förståelse om ledarskapets roll i förändringar och för samhällsekonomisk tillväxt.

Vi hjälper individer och organisationer att förstå och forma sin framtid. Vi tror att lärande och kunskap växer genom dialog, där man både är förankrad i sin unika situation och öppen för att ta till sig av andra perspektiv. Därför skapar vi kontexter att mötas i, leder processer och tillhandahåller olika typer av analysarbete som leder till bättre beslut.

Nedan finner du kontaktuppgifter till respektive person på företaget. Om du inte söker en specifik person går det bra att använda kontaktformuläret längre ned på sidan.

Blue Institute
Vasagatan 16
111 20 Stockholm

info@blueinst.com

Kontaktformulär

1 + 9 =

Håll dig uppdaterad

Tänker du på framtiden? Håll dig uppdaterad för att ligga steget före. Genom att anmäla dig får du inbjudningar till våra öppna seminarier och får ta del av de senaste insikterna och spaningarna vi gör. Vi delar aldrig dina kontaktuppgifter med tredje part.